• Gemini rondleidingen

Tijdens onze persoonlijke rondleidingen geven wij u meer informatie en kunt u extra vragen stellen

Ontdek meer tijdens de persoonlijke rondleidingen op het Gemini College Ridderkerk

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Hanneke Pooters, hanneke.pooters@ozhw.nl

Heeft u onze Open Avond of inloopmiddag gemist, had u toch nog wat vragen of was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Speciaal voor u hebben we nog een aantal persoonlijke rondleidingen. Tijdens deze rondleidingen geven wij u alle informatie die u heeft gemist. U ziet de docenten en leerlingen aan het werk en onze begeleiders staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We vertellen u dan graag meer over het Flexrooster, de 2-jarige brugperiode en de VWO+ klas. Na de rondleiding heeft u zo alle informatie om samen met uw kind de juiste keuze te kunnen maken. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst helpen bij het invullen van de aanmeldformulieren. U heeft dan alleen een geldig ID nodig en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant (voor meer informatie kunt u terecht bij uw basisschool)

De persoonlijke rondleidingen vinden plaats in maart.

Op het Gemini College dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken. Nieuwsgierig naar wat onderzoekend onderwijs voor jou kan betekenen? Kom dit dan zelf ontdekken tijdens één van onze kennismakingsmomenten. Onderstaand de data van oktober tot februari

• Oktober kennismakingsles groep 8 start 12:30 uur tot 14:45 uur (TIP)
  • Hou de website in de gaten voor alle data en tijden