• Gemini Nieuwbouw

Nieuwbouw voor het gemini college

De nieuwbouw van het Gemini College Ridderkerk gaat er komen en dus zijn de voorbereidingen in volle gang. Uiteraard laat het Gemini College zo veel mogelijk mensen meedenken over de nieuwbouwplannen. Zoals toekomstige gebruikers: de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de openbare basisscholen uit Ridderkerk, de eigen leerlingen en docenten maar ook bewoners. Graag brengen wij u op deze pagina op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, berichten uit de media en foto’s en video’s van de voortgang.

10 juni 2020

Eerste ontwerpen van binnen

We hebben de eerste ontwerpen van binnen. Deze wilde we jullie niet onthouden. Er is gekozen voor veel natuurlijke materialen, veel licht en heel veel ruimte.

26 januari 2018

Basisscholen OZHW bouwen mee aan de nieuwbouw

De leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de openbare basisscholen uit Ridderkerk hebben afgelopen weken, bij het Nieuwe Instituut in Rotterdam, een aantal prachtige maquettes gemaakt. Deze video is een compilatie van één van deze dagen.

Het Bouwjournaal

Binnenkort staat hier ook het Nieuwbouwjournaal. In het Nieuwbouwjournaal (gepresenteerd door leerlingen van het Gemini College) geven we je een kijkje achter de schermen van de nieuwbouw. Denk hierbij aan een interview met de directeur, de architect, de aannemer en nog veel meer.

het Ontwerp